Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 90 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 282 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült kb. 1960
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Alkalmi vétel, ne lapozzon tovább!

A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya Felsőgalla legszebb részén, családi házas övezetben, csendes környéken, gyönyörű panorámával bíró 3 szobás téglaépítésű ingatlant. A családi ház közel 300 m2 nagyságú telken áll, a telek egy része füvesített, másik fele igényes térkővel burkolt. Az udvaron egy hangulatos épített terasz kapott helyet, melyen egy jó hétvégi ebédet fogyaszthat el együtt a család, de alkalmas akár baráti összejövetelekre, jó beszélgetésekre is, mindeközben gyönyörű zöld panorámában gyönyörködhetünk.
Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai 2009-ben egy teljesen új otthont álmodtak meg maguknak, a házat teljeskörűen felújították. A villany és vízvezetékeket kicserélték, a belső teret ízlésesen átvariálták, új nyílászárók kerültek beépítésre. A ház kívül homlokzati hőszigetelést kapott. A tetőszerkezet makulátlan, kb. 10 éve teljesen új cserépfedéssel borították.

A házba belépve az előszobába jutunk, onnan továbbhaladva egy tágas konyha-étkezőbe, amely méltó színtere kis családi életünknek. A közös élettérből (étkezőből) mindenki elvonulhat a maga kis privát szférájába, jobbra kettő, egy 12 és egy 14 m2-es szoba, balra a nappali (21 m2) nyílik. A szobákban festett fal van, a padlózat új laminált padlóval burkolt. Az előszobában, konyha-étkezőben, valamint fürdőszobában a padló járólapos.

A ház melegéről gázkazán gondoskodik, de fűthető egy vegyes tüzelésű kazánról is. Hangulatos és szintén nagyon jó meleget ad a házban lévő kandalló, így a fűtési mód tetszés szerint választható.

A konyhában lévő konyhabútor, valamint a konyha-étkezőben lévő kandalló eladást követően is a házban marad, a vételár részét képezi.

Amennyiben felkeltette érdeklődését jöjjön el tekintse meg, keressen bizalommal.

Igény szerint ügyvédi hátteret, továbbá bankfüggetlen hitelügyintézést biztosítunk.

Ár

Irányár 28,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Gerecse Ingatlan-Stúdió
Név Bátori Krisztina
Telefon 36 31 781 6262 Mutasd
Email batorik05@ Mutasd
CSOK
igényelhető