Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód kő és tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 312 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya Szikla utcában, Felsőgalla csendes részén egy kétszintes, kő és tégla falazatú, jó állapotú, belülről folyamatosan karbantartott, 2,5 szobás családi házat. A családi ház kétszintes, alsó szinten egy tágas konyha, előszoba és egy külön wc kapott helyet, a közlekedőn továbbhaladva egy csigalépcsőről belülről feljuthatunk az emeletre. A felső szint kívülről külön bejárati ajtón keresztül is megközelíthető. Az emeleten 3 szoba és egy világos, tágas fürdő található. Az emeleti fürdőszobában a fürdőhelyiség és a wc egy helyiségben lett kialakítva. A szobákban vidám színű festett fal van, a szobák padlózata hagyományos faparketta, vagy laminált parketta. Mind a faparketta, mind a laminált padló szép, újszerű. Az ablakok cseréjéről a jelenlegi tulajdonos gondoskodott, mindenhol műanyag ablakok kerültek beépítésre, redőnnyel. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a főzés valamint a melegvíz is gázról megoldott.
A házhoz tartozik egy garázs, így az autójával nem kell a ház előtt, az utcában parkolnia, valamint egy közel 300 m2-es telek, mely leendő tulajdonosára vár.

Amennyiben felkeltette érdeklődését jöjjön el tekintse meg, keressen bizalommal.

Ügyfeleinknek részére bankfüggetlen hitelügyintézést, csok ügyintézést biztosítunk, megtalálva a legjobb banki ajánlatot.

Ár

Irányár 23,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Gerecse Ingatlan-Stúdió
Név Bátori Krisztina
Telefon 36 31 781 6262 Mutasd
Email batorik05@ Mutasd
garázzsal