Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód kő és tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1047 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült 1959
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KÉTGENERÁCIÓS!

A Gerecse Ingatlan-Stúdió eladásra kínál Tatabánya, Felsőgalla városrészen, egy 1047 m2 telken álló, kétszintes (földszint+szuterén) vegyes falazatú, kőből és téglából épült két generáció lakhatására is alkalmas, 100 + 45 m2 lakóterű 3 szobás családi házat. A telek hatalmas további beépíthetőségi lehetőséget rejt magában. Tetőtér beépítésére is lehetősége van.
Az ingatlan nagyon jó állapotú, jelenlegi tulajdonosa folyamatosan karbantartja. A házban a földszinten 2 szoba található (méreteik: 4,5 x 4,5 és 4,5 x 4,7 m), szuterén szinten további egy szoba van (mérete: 3,8 x 5 m). A szuterén szint egy teljesen privát, külön bejáratú, önálló lakótér (kb 45 m2). A földszinten a belső helyiségeket 2 éve festették, a falak fehérek, tiszták, újszerűek. A padló a szobákban faparkettás, pár éve teljes felújításon esett át, újra lett csiszolva, lakkozva, így a padló is szép, teljesen újszerű. 4-5 éve a földszinten a ház egy teljesen új fürdőszobát kapott, új burkolatokkal, szaniterekkel, új zuhanykabinnal, a wc-vel egy helyiségben. Az alsó szinten van továbbá egy teljesen különálló wc is kialakítva. A ház melegéről mindkét szinten gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. A konyhában elhelyezésre került továbbá egy vegyestüzelésű kandalló is, mely szintén jól befűti a teret. A ház melegvizét villanybojler adja. Az ablakok műanyagok, a szuterén szinten lévő szobát kivéve mindenhol új műanyag ablak került beépítésre, az ablakokon redőny van.
A ház tetőszerkezete ép, 20 éve teljes tetőfelújítás történt, minden falécet, gerendát cseréltek, teljesen új cserépfedést is kapott. A ház külső falazatára szigetelő (perlites) vakolat került.
A házhoz egy teljesen különálló, aknás garázs is tartozik, így nem kell az utcán parkolnia.
A kert füvesített, virágokkal, hatalmas fenyőfákkal lett beültetve. Nagyon kellemes. az emberben olyan benyomást kelt mintha egy szép parkban sétálna, elbújva a város zajai elől.

A ház 4 km-re fekszik a kormányhivataltól. pár kilométerre az autópálya felhajtótól, közelében van továbbá az 1-es út, így Győr - Budapest vonal (kb. 60 km) is könnyen elérhető.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését jöjjön el, tekintse meg, tegyen ajánlatot.

Ügyfeleinknek teljesen díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézést, igény esetén ügyvédi hátteret biztosítunk. A ház CSOK képes, CSOK-kal, Otthonteremtési kamattámogatott hitellel is elérhető.

Ár

Irányár 28,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Gerecse Ingatlan-Stúdió
Név Bátori Krisztina
Telefon 36 31 781 6262 Mutasd
Email batorik05@ Mutasd
kétgenerációs